17.05.2022 tarihinde Öğrenci - Sektör buluşması etkinliklerinin 3.sü, Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği üzerine gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin ağırlıklı olarak istihdam edildiği ve tercih edilen bir alan olan yiyecek ve içecek işletmeciliği kapsamında The Galliard İşletme Müdürü Hakan Bulgan öğrencilere bilgiler verdi ve kıymetli deneyimlerini paylaştı.
Keyifli söyleşinin ardından Armutlu Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerimizle soru-cevap etkinliği gerçekleştirildi.
The Galliard işletme müdürü Hakan Bulgan ve tüm öğrencilerimize katılımları için çok teşekkür ediyoruz.