15-22 Nisan Turizm Haftası Etkinlikleri Gerçekleştirildi

GALERİ > 2023-2024 / 15-22 Nisan Turizm Haftası Etkinlikleri Gerçekleştirildi

15- 22 Nisan tarihleri arasında Turizm Haftası kapsamında birçok etkinlik gerçekleştirildi. Armutlu Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin katılımıyla ilk gün açılış konuşmaları, film gösterimi, doğa yürüyüşü ve sucuk ekmek/ piknik organizasyonu yapıldı. İkinci gün Yalova gezisi düzenlenerek turizm öğrencilerimize ilimizin tarihi ve turistik noktaları tanıtıldı.Turizm haftasının üçüncü gününde öğrenciler turizm haftası kapsamında hazırladıkları yiyecek içecekleri okulda hocalarına ve arkadaşlarına ikram ettiler. İkramları karşısında aldıkları bahşişlerle ise sokak hayvanlarına mama alınıp dağıtıldı. İkram gününün akşamında bölüm içi voleybol turnuvası düzenlendi. Etkinlik haftasının son gününde ise bilgi yarışması düzenlendi ve öğrenciler tarafından hazırlanan oyunlar oynatıldı. Yoğun bir programın ardından Turizm Haftası etkinliklerine katılımlarından dolayı tüm Turizm ve Otel İşletmeciliği programı hocaları ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.