2023*2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

GALERİ > 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi, 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreni ile öğrencilerini yeni bir hayata uğurladı. Coşku dolu anların yaşandığı törene katılan binlerce öğrenci ve aileleri, gurur ve mutluluğu bir arada yaşadı.  Törenin başlangıcında, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından üniversitenin tanıtım filmi ve geçmiş mezuniyet törenlerinden görüntüler gösterildi. Sinevizyon gösterimi, hem öğrencilere hem de ailelerine nostaljik anlar yaşattı.

Armutlu Meslek yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri bölümü Turizm ve Otel İşletmeciliği programı olarak mezun olan öğrencilerimizle Yalova Üniversitesi ana kampüste 27.06.2024 tarihinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine katıldık. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Armutlu Meslek Yüksekokulu birincisinin programımızdan çıkmış olmasının da ayrıca gururunu yaşadık. Okul birincimiz Fatma Ecem Aslan'ı ve tüm mezun öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Yolunuz açık olsun.