2021-2022 Öğrenci-Sektör Buluşmasının İlki Gerçekleştirildi

GALERİ > 2021-2022 Öğrenci-Sektör Buluşmasının İlki Gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksek Okulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri ile sektör yöneticilerinin bir araya geldiği Öğrenci-Sektör Buluşması 12.05.2022 Perşembe günü Armutlu Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Uzun yıllardan bu yana Turizm ve Gastronomi sektöründe yer alan Hakan BULGAN, Tuncay SÖNMEZ ve Serdal KAPLAN’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte konuşmacılar sektörde edindikleri bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşarak öğrencilerin farklı konulardaki görüş ve önerilerini dinleyerek bu konular üzerine açıklamalarda bulundular.

Öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri gereken yönler, yoğunlaşmaları gereken alanlar ve çalışma hayatında karşılaşabilecekleri zorlukları aşmak için yapmaları gerekenler üzerine bilgi alışverişiyle devam eden etkinlik hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin kendilerini geliştirmeleri ve sektörü daha iyi tanımaları adına gerçekleştirilen etkinliğimize katılan Sayın Hakan BULGAN, Sayın Tuncay SÖNMEZ ve Sayın Serdal KAPLAN’a Armutlu Meslek Yüksekokulu olarak teşekkür eder, gerçekleştirdikleri çalışmalar ve kariyerlerinde başarılar dileriz.