2021-2022 Öğrenci-Sektör Buluşmasının İkincisi Gerçekleştirildi

GALERİ > 2021-2022 Öğrenci-Sektör Buluşmasının İkincisi Gerçekleştirildi

 

Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksek Okulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri ile sektör yöneticilerinin bir araya geldiği Öğrenci-Sektör Buluşması 24.05.2022 Salı günü Armutlu Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda gerçekleştirildi.

Sektörde farklı departmanlarda görev alan, Ramada by Wyndham Yalova İnsan Kaynakları Uzmanı Çisil DURAN ve Yiyecek- İçecek Departman Şefi Erkan PEHLİVANLI’ nın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte konuşmacılar sektöre dair öğrencilere bilgi aktarımında bulundular. Bilgilendirmenin ardından soru cevap kısmı ile öğrencilerin soruları ve geri dönüşleri değerlendirildi.

Öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri gereken yönler, yoğunlaşmaları gereken alanlar ve çalışma hayatında karşılaşabilecekleri zorlukları aşmak için yapmaları gerekenler üzerine bilgi alışverişiyle devam eden etkinlik hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlandı.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin kendilerini geliştirmeleri ve sektörü daha iyi tanımaları adına gerçekleştirilen bu etkinlikte katkılarını esirgemeyen Ramada by Wyndham Yalova İnsan Kaynakları Uzmanı Çisil DURAN ve Yiyecek- İçecek Departman Şefi Erkan PEHLİVANLI’ ya Armutlu Meslek Yüksekokulu olarak teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz.