07.07.2025 Pazartesi günü saat 13:30’da Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Övgü AÇIKSÖZLÜ başkanlığında bölümün tüm hocalarının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirilmiştir. İzleme ve değerlendirmenin planlanmasının yönetimi faaliyeti kapsamında Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Bölüm kurulu toplanmış olup toplantıda, 2025 Bahar dönemine yönelik faaliyetlerin değerlendirilmesi ve kalite süreçlerine ilişkin kontrol adımlarının gözden geçirilmesi amaçlanmış; alınan önceki kararlar doğrultusunda planlanan çalışmalar, PUKÖ döngüsünün “Kontrol Et” ve “Önlem Al” aşamaları çerçevesinde değerlendirilmiştir.