Yalova Üniversitesi    armutlumyo@yalova.edu.tr 0 (226) 815 54 35

Mezuniyet aşamasında olan ikinci sınıf öğrencilerimizin zorunlu yaz stajı sınavları 5 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 13:30'da gerçekleştirilecektir. Staj Sınavı öncesinde ilgili öğrencilerimizin Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri bölümü bekleme alanında olmaları gerekmektedir.

Öğrenimi devam eden / birinci sınıf olan öğrencilerimizin staj sınavları farklı bir tarihte yapılacaktır.

Staj Sınavına gelirken getirilmesi gereken evraklar aşağıdadır. Evrakları eksik olanlar staj değerlendirme sınavına alınmayacaktır.

• Form 5 (Staj Dosyası) Fotoğraf olacak şekilde
  • Form 6 (İş Yeri Devam Durum Çizelgesi) imzalı şekilde kapalı zarf halinde
  • İş Yeri Değerlendirme Formu (İmzalı şekilde kapalı zarf içinde)
  • Form 10 (Günlük DeğerlendirmeRaporu) ciltleştirilmiş şekilde ve her sayfada kaşe-imza olacak şekilde

Staj Değerlendirme Sınavına girecek olan öğrencilerin listesi aşağıda yer almaktadır.

*Alttan UZEM ya da bölüm dersi kalanlar mezun durumunda sayılmadığı için onların staj komisyonları farklı bir tarihte toplanacaktır.

Dosya Adı
staj sınavına girecek mezun öğrenciler.docx İndir Göster